Όραμα

Η εταιρεία Δ. ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., από την αρχή της λειτουργίας της, έθεσε επιχειρηματικούς στόχους που συμβαδίζουν με τη σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη των πιο προηγμένων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως.

Έτσι ο πελάτης τοποθετείται στο κέντρο ενδιαφέροντος και υποστηρίζεται αξιόπιστα με ποιοτικές, τεχνικά ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η μακρόχρονη πορεία μας στον τομέα κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων Χαμηλής και Μέσης Τάσης μας βοήθησε να υιοθετήσουμε αξίες καθώς και να διαμορφώσουμε πολιτικές και τεχνικές τις οποίες ακολουθούμε και εφαρμόζουμε πιστά σε κάθε έργο μας.

Προσπαθούμε συνεχώς να εξελίσουμε τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και να βελτιώνουμε συστηματικά την ποιότητά τους. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, η τεχνογνωσία και οι συνεχείς επενδύσεις στην υλικοτεχνική μας υποδομή.

Η καταξιωμένη παρουσία μας στο χώρο, ενδυναμώνει την ανάγκη να οραματιζόμαστε το μέλλον μιας επιχείρησης που θα ξεπερνάει τα εθνικά μας σύνορα και θα καταστεί μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κλάδου.

Έντυπα

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε σε μορφή pdf, διάφορα έντυπα και παρουσιάσεις της εταιρείας Παληγιάννης. Πριν κατεβάσετε κάποιο από τα έγγραφά μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους χρήσης αυτού του ιστότοπου.


Παρουσίαση της Εταιρείας